Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.08

Édesburgonya leves

Hozzávalók:

  • 1 kg édesburgonya
  • 1 szál póréhagyma
  • 5 dl kókusztej
  • 3 evőkanál: ha paleo akkor kókuszolaj, ha nem paleo, akkor vaj
  •  

edesburgonya-leves.jpg

 

A kókuszolajon/vajon megdinszteljük a kockára vágott édesburgonyát és a karikára vágott póréhagymát.
Mehet bele őrölt chili,curry,szerecsendió,gyömbér.
Felöntjük vízzel. Némi sóval, borssal, natúr szárított zöldséggel ízesítjük (én házi vegetát használtam) és készre főzzük.
Botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a kókusztejet.
Egyet forralunk rajta és már kész is.

 

Forrás: